Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Céklás tócsni

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg cékla
  • kis darab torma
  • frissen őrölt bors
  • köménymag
  • 2 db tojás
  • 5 dkg liszt
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    1. A meghámozott burgonyát, céklát és tormát lereszeljük. Sóval, borssal, köménnyel ízesítjük, majd beledolgozzuk a tojást és a lisztet. A masszából kis lepényeket formázunk.
    2. Serpenyőben felhevítünk egy kevés olajat. A tócsnikat mindkét oldalon megsütjük, majd rácsra szedjük vagy papírtörlőn hagyjuk lecsepegni.



Gyorsabban megsül, ha előfőzött céklát használsz hozzá.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin