Elkészítés: A 6 tojássárgáját 6 evőkanál porcukorral, 2 evőkanál kakaóval habosra keverjük. Hozzáadunk 1 dl étolajat, 1 csomag sütőport, 4 púpos evőkanál lisztet és a 6 tojás felvert habját. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. 6 dl tejet 2 csomag tejszínízű pudingporral, 1 csomag vaníliás cukorral összefőzzük. 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt pudingos krémhez keverjük. A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük. A maradék krémbe kakaóport keverünk, és a tészta tetejére kenjük. Erre simítjuk a megolvasztott tortabevonót. Másnap szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre