Keress receptre vagy hozzávalóra

Búbos tarja

default user icon
1 3.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg gomba,
  • 10-15 dkg sajt (mindkettőből amilyet szeretsz),
  • 8 szelet sovány sertéstarja,
  • 1 tojás,
  • petrezselyem,
  • só,
  • bors,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • zsiradék

Elkészítés

    Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk a felkarikázott vöröshagymát, aprított fokhagymát, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. A megtisztított gombát kis kockára vágva, sózva, borsozva kevés olajon addig pároljuk, míg a leve elfő, a petrezselymet is hozzáadjuk. Ráütünk egy tojást, hogy összeálljon. Tűzálló tálba öntjük a hús alatt lévő zsiradékot, a hússzeleteket egymás mellé helyezzük, a gombás masszából kisebb halmokat rakunk rájuk, reszelt sajttal megszórjuk. Sütőbe téve a sajt ráolvadásáig sütjük. Mondjuk sült krumplival tálaljuk.

Megjegyzés

Egyszerű és ízletes.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

donel 13 évvel ezelőtt
Nem csodálom, hogy nem sikerült. Az eredeti recept szerint nem kell párolni a húst. Majd beküldöm búbos hús néven.

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Búbos tarja recept?


Magazin