Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói aprópecsenye tarjából

4 3.3/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. Egy nagyobb edényben a zsíron megdinszteljük a bacont és az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott tarját, és fehéredésig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldpaprikát és paradicsomot, az áttört fokhagymát, a babérlevelet és a fűszereket ízlés szerint.
  2. Néhány percig kevergetjük, majd felöntjük egy kevés vízzel, és lefedjük. Néha megkevergetve addig főzzük (kb. 35 percig), amíg a hús vajpuha nem lesz, de még nem esik szét (mindig csak egy kevés vizet öntünk alá, hogy piruljon és párolódjon is).
  3. A burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és forró olajban pirosra sütjük.Megsózzuk, és az elkészült húshoz keverjük. Savanyúsággal tálaljuk.

15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>>

11 SZAFTOS BRASSÓI, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI! >>> 

BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss