Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 szuper tarjás recept

default user icon
MME
A tarja a magyar konyha egyik közkedvelt alapanyaga, ami nem csoda: sokoldalúan felhasználható, éppen a se nem túl zsíros, se nem túl száraz kategóriába tartozik, és ami nem utolsó szempont: a legjobban grillezhető húsok egyike. A következő 10 recept is természetesen ebből a húsféleségből készült.

Sertéstarjából nagyszerű ételeket készíthetünk. Nemcsak az a jó benne, hogy egykönnyen nem szárad ki, de nem is túlságosan zsíros, hanem az is, hogy viszonylag gyorsan átsül, és tényleg egyszerűen összedobhatjuk belőle az ebédet, vacsorát. A sütőben vagy serpenyőben sült hús mellé nagyon jól illik a sült krumpli, a párolt zöldség, de krumplipürével, főtt rizzsel és párolt lilakáposztával is tálalhatjuk.

S ha a legszuperebb tarjarecepteket szeretnétek elkészíteni, akkor a lehető legjobb helyen jártok. Összegyűjtöttünk 10 kipróbált és bevált tarjás ételt, amelyeket mindenképpen érdemes megsütni.

KLASSZIKUS CIGÁNYPECSENYE >>>

tEPSIBEN SÜLT TARJA VELE SÜLT BURGONYÁVAL >>>

sÜLT TARJA ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT PADLIZSÁNNAL >>>

cSILIS TARJA FOKHAGYMÁS ZÖLDBABBAL >>>

kÁPOSZTÁS ALMÁS TARJA >>>

MANGALICATARJA GOMBÁS GERSLIRIZOTTÓVAL >>>

rOZMARINGOS SÜLT TARJA BURGONYÁVAL >>>

Tepsis mustáros tarja hagymával és burgonyával >>>

Kuruc pecsenye sertéstarjából >>>

Gombás sertéstarja kapros kelbimbóval >>>

SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>>

Ezek is érdekelhetnek