Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Boszorkánymáglya

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 csomag (15-20 db) babapiskóta
  • 3 dl tej
  • ízlés szerint vaníliás cukor
  • porcukor
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 3 dl cukrozott tejszínhab
  • 10 dkg étcsokoládé

Elkészítés

    Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat, és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenyemasszát ráreszelünk.

    A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel úgy, hogy öntet sűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük. A tetejét elsimítjuk, és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.

    Néhány órára hűtőbe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin