Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Boszorkány máglya

30 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük.

A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye masszát ráreszelünk.

A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük.

Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen.

Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.

Néhány órára hűtőbe tesszük amíg a piskóta megpuhul.

A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!

Ezek is érdekelhetnek

Friss