Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Betiltják a szombati italozást a népszerű üdülőhelyen

Harcot hirdetettek a fiatalok alkoholfogyasztása ellen a magyarok által is kedvelt üdülőhelyen, Jesolóban. Az észak-olaszországi fürdőhelyen július 27-tól szeptember 14-ig szombatonként tilos lesz az alkoholfogyasztás a tengerparton.

A Velence közeli kisváros polgármestere, Valerio Zoggia rendeletet írt alá arról, hogy a jesolói lidón július 27-tól szeptember 14-ig szombatonként tilos alkoholt fogyasztani. Ennek értelmében minden szombaton és az augusztus közepi Ferragosto ünnepségek idején is, amelynek csúcspontja augusztus 15., Mária mennybe menetelének ünnepe, tilos lesz alkoholt árusítani. 

"Azt akarjuk, hogy a fiatalok megértsék, az alkoholfogyasztás nem tréfa, veszélyes számukra és minden ember számára" – mondta Valerio Zoggia.

Az önkormányzat információs kampányt is tervez arról, milyen veszélyt jelent az alkoholfogyasztás a gépkocsivezetők számára. A város azután tette meg ezeket az intézkedéseket, miután július 14-én éjszaka életét vesztette négy fiatal, amikor gépkocsijuk egy másik autóval ütközött és egy csatornába zuhant.

KIDERÜLT: ENNYIT KÖLTENEK A MAGYAROK ALKOHOLRA >>> 

DURVA! EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA NEM ISZOL ALKOHOLT! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin