Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen árakra számíthat, aki kilátogat az atlétikai vb-re

default user icon
MME
Immár 19. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség által szervezett világbajnokságot, melynek idén először hazánk ad otthont. A Nemzeti Atlétikai Központban megfizethető és bőséges kínálattal várják az érdeklődőket.

A verseny szervezői kérésünkre részletes tájékoztatást adtak a kínálatról, valamint elárulták, az árképzésnél a legfőbb szempont az volt, „hogy megfizethető legyen a magyar családoknak”.

 

Hány vendéglátó egység működik majd a stadionban?

Az Atlétikai Központ belső egységeiben 8 nagy méretű büfé, továbbá 10 ideiglenesen telepített konténerbüfé található, ezek gondoskodnak a szurkolók ellátásáról.

Milyen ételek és italok kaphatók a büfékben?

Lesz miből válogatni a vb-re kilátogatóknak, ugyanis a széles körű kínálat részeként ehetünk gíroszt, különféle lepényeket, pulled pork szendvicseket, fagylaltot, sőt, mindezeken felül még 3 food truck is lesz a helyszínen. 

Ha azonban valaki saját élelemről gondoskodna, akkor a bevihető tételekről és azok mennyiségéről érdemes tájékozódnia.

Mennyibe kerülnek majd az ételek, italok?

A belső büfében egy perec 690 Ft lesz, hot dogot pedig 990 Ft-ért vehetünk. Ugyanezen az áron kaphatunk többféle sajtos-zöldséges szendvicset is. Fél liter ásványvizet 550 Ft-ért ihatunk, míg egy üdítőért átlagosan 800 Ft-ot kell fizetnünk. Egy korsó sörrel 950 Ft ellenében olthatjuk a szomjunkat.
Kávé és édesség is kapható majd a büfékben, ezek díjszabását lásd az ártáblázatban.

 

Mi a helyzet az alkohollal?

A szurkolók vásárolhatnak alkoholt is a rendezvényhelyszínen, azonban az előírásoknak megfelelően kizárólag alacsony alkoholtartalmú szeszes ital lesz elérhető.

(Borítókép: Mediaworks Fotóarchívum – Koncz Márton)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss