PiskótaMelegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.A lisztet szitáljuk össze a keményítővel. A tojásfehérjét közepes sebességen verjük fel, amikor keményedik, adjuk hozzá a cukrot. Amikor kemény habbá vertük, adjuk hozzá a tojássárgáját is. Állítsuk le a gépet, keverőlapáttal óvatosan keverjük hozzá a keményítős lisztet, legvégül a felolvasztott margarint. Töltsük a piskótatésztát egy 24 cm-es sütőpapírral kibélelt tortaformába, és az előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt süssük aranybarnára. Ellenőrizzük tűpróbával a közepét hogy jól átsült-e. Hagyjuk teljesen kihűlni, utána vízszintesen vágjuk három részre.KrémElőször a tejet öntsük egy edénybe. Adjuk hozzá a pudingport, egy evőkanál cukrot, és főzzünk sűrű pudingot, majd hagyjuk langyosra hűlni.Egy tálban villával törjük össze a túrót, adjuk hozzá a cukrot, a vaníliaaromát, és habverővel keverjük hozzá a tejfölt. Beleöntjük a pudingot is, és habverővel elkeverjük.A hideg habtejszínt kemény habbá verjük, és a túróhoz keverjük.ÖsszeállításAz alsó lap köré tortakarikát teszünk, és rákenjük a krém harmadát. Ezután jön a következő lap, megint krém, utolsó lap, majd befedjük a maradék krémmel( az oldalát is).A tetejére az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat, majd ráöntjük a tortára, és hagyjuk, hogy az oldalán is szépen lecsurogjon. Hűtőbe tesszük, és megvárjuk, míg megdermed rajta a csoki. Ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.