Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldséges lasagne II.

default user icon

Hozzávalók

  • Elkészítési idő: 50 perc
  • Hozzávalók (3-4 adag):
  • 2 közepes sárgarépa
  • 1 petrezselyem gyökér
  • 10 dkg zellergumó
  • 1 db kicsi cukkíni
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria
  • 3 dl víz
  • 3 dl tej
  • 9 lasagne lap
  • 15 dkg reszlet füstölt sajt
  • olaj
  • esetleg 15 dkg tengeri halfilé

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldségeket reszeljük le a reszelő durva oldalán, vágjuk a póréhagymát vékony karikákra, a cukkínit apró darabokra. Kevés olajon dinszteljük meg a zöldségeket úgy 3-5 percig, majd öntsük fel a hideg vízzel és tejjel elkevert Knorr Milánói makaróni Rafinériával. Egy kivajazott jénai aljára tegyünk egy kicsit a raguból, majd szokás szerint rétegezzük a lasagne lapokat és a ragut úgy, hogy a ragu legyen az utolsó réteg. Szórjuk rá a reszelt sajtot, majd 175 fokra előmelegített sütőben süssük 30-35 percig.
    Ha kedveljük a halat, az utolsó sor tészta előtt tegyünk 15 dkg felengedett tengeri halfilészeleteket a ragura, majd a fent említett módon fejezzük be a rétegezést. Ugyanúgy süssük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin