Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldséges csirke

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • bors
  • 10 ek olívaolaj
  • 10 dkg koktélparadicsom
  • 1 db padlizsán
  • 40 dkg csicseriborsó (konzerv)
  • 2 ek citromlé
  • őrölt római kömény

Elkészítés

    1. A csirkecombokat bedörzsöljük sóval, borssal, és megpirítjuk 4 ek felforrósított olívaolajon, majd kivesszük.
    2. A visszamaradt olajon puhára sütjük a megmosott paradicsomokat, majd ezeket is kivesszük. A padlizsánt megmossuk, a végét levágjuk, majd felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk, majd aranyszínűre pirítjuk a visszamaradt olajon.
    3. A csicseriborsót lecsepegtetjük. Tűzálló tálba rakjuk a sült padlizsánnal, a megmaradt olívaolajjal, a citromlével és egy csipet római köménnyel. A tetejére rakjuk a paradicsomot és a combokat, majd 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.

    KOLBÁSZOS CSIRKE FEHÉR BABBAL 

    KATALÁN NARANCSOS CSIRKECOMB 

Megjegyzés

Az eredeti recept a print Mindmegette magazinban jelent meg. A lapot keresd minden héten 13 megyei napilap mellékleteként.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin