Elkészítés: Először is egy keverőtálba tegyük a wasabit, kevés sót, és porcukrot. Aztán öntsük hozzá a 4,5 dl Milli Light Főzőtejszínt. Fontos, hogy alacsonyabb zsírtartalmú tejszínt használjunk, hiszen ennyi egészséges hozzávaló mellé egészséges kísérő dukál. Ha megvan, akkor töltsük bele egy 0,5 l-es szifonba, és 1 db patronnal habosítsuk fel. Némi habozás után jöhetnek a saláták. Lime lével és tökmagolajjal ízesítjük, sózzuk, borsozzuk. A szeletelt füstölt lazachoz tálaláskor adjuk hozzá a pirítóst, a salátát és a wasabi habot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre