A mézdinnyét kettévágom, magját eltávolítom. Az egyik felét megborsozom, öntök bele vodkát. A pitypang levelekből négy nagyobbat félreteszek, a többit nagyobb darabokra vágom. A lazacot szintén feldarabolom. A citromból vágok egy karikát, félbevágom.
Egy tányérra rárakom a dinnyét, és megpakolom a pitypang levelekkel, lazaccal, folyami rákkal és olívabogyóval. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, a közepére locsolok chili szószt.
A dinnye mellé helyezem a pitypang leveleket, a két fél citromkarikát, locsolok rá citromlevet és olívaolajat, ráhelyezem a paprikás ostyákat.
Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön az egész, és az ízek összeérjenek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre