Előkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk, és ha nem szeletelt, 4 szeletre vágjuk, majd megsózzuk.
Elkészítés:
1. Az olívaolajat felmelegítjük a vaj felével, és megsütjük rajta a hússzeleteket. Amikor kész, megszórjuk a petrezselyemmel, és a vaj másik felét is rátesszük. Félretesszük.
2. A körethez felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk rajta a fagyos zöldségeket. Kevés vizet öntünk alá, megsózzuk, és puhára pároljuk.
3. Habart tojás
A tojásokat felütjük egy fémtálkába, összekeverjük a tejszínnel és a sóval. Vizet forralunk egy akkora edényben, amire a tojásos tálkát rá tudjuk ültetni, és amikor forr alaltta a víz, beletesszük a vajat, és a vízgőzön, habverővel folyamatosan kevergetjük. Amikor a tojás még nem szilárdult meg teljesen, levesszük a tálat vízről.
4. Tálalásnál alulra teszünk kevés habart tojást, rá a húst, majd ismét habart tojást, és meglocsoljuk a vajas petrezselymes szafttal. A párolt zöldségekkel kínáljuk. Adhatunk mellé burgonyapürét is.