Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral és az olajjal, és belekeverjük a lisztet is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a masszához keverjük. Előmelegített sütőben, lassú tűzön kisütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, majd jól beledolgozzuk a túrót. Ezt a túrókrémet a tésztára kenjük. Az üdítőben sűrűre főzzük a pudingot (ugyanúgy, mintha tejben főznénk) és ha langyosra hűl, a túrókrémre simítjuk. Néhány órára hűtőbe tesszük, utána fogyasztható!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre