Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tovább csökkent a tejtermékek ára a Lidlben

Tovább folytatódik az árcsökkenés a Lidlben: az üzletlánc több mint 60 tejtermék fogyasztói árát mérsékelte június 5-én, így egyes árucikkek akár 20%-kal olcsóbbak az áruházakban.

A vállalat árcsökkentési programja és a kötelező akciók keretében nyújtott 20–50 százalékos kedvezmények jelentős megtakarítást jelenthet a magyar családoknak.

CSÖKKENŐ ÁRAK

Hazánk piacvezető áruházlánca január elsejétől komoly árcsökkentési programot indított, melynek köszönhetően már több mint 500 termék ára mérséklődött, így ma már egyes termékek akár 40 százalékkal is olcsóbban megvásárolhatóak. Mindez annak köszönhető, hogy a Lidl Magyarország a kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyét továbbadja vásárlóinak.

A KÖTELEZŐ AKCIÓKNÁL NAGYOBB KEDVEZMÉNYEK

Júniusban újabb mérföldkőhöz érkezett az áruházlánc árcsökkentési akciója: 5-étől több tucat tejtermék – többek között alapvető tejtermékek, friss és tartós tejek, különböző sajtok, többféle ízesítésű joghurtok, tejitalok, tejdesszertek, valamint a vaj és a tejföl – árát mérsékelte. A Lidl Magyarország árcsökkentési programja mellett a június 1-jétől életbe lépett kötelező akciók esetében pedig úgy döntött, hogy az előírt 10 százalék helyett jóval nagyobb mértékű, 20–50% közötti kedvezményt biztosít vásárlóinak.

A június 15–21. közötti akcióban érintett termékeket itt találod meg!

A közel fél éve folyamatos árcsökkentés komoly megtakarítást jelenthet a vásárlóknak, hiszen újabb és újabb termékek kerülnek olcsóbban a polcokra. A tejtermékek körében több mint 60 árucikk árát mérsékeltük június 5-től, az árcsökkentés mértéke akár a 20 százalékot is elérheti. A folyamatos árcsökkentés, valamint a kötelező akciók keretében biztosított, az előírtnál jóval nagyobb engedmények biztosítása is vállalatunk azon célkitűzését szolgálja, hogy a Lidl az eddigieknél is erősebben álljon a magyar családok mellett” – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A Lidl számára kiemelkedően fontos, hogy vásárlóinak kedvező áron tudjon kiváló minőségű termékeket kínálni. Spórolj még többet a Lidllel, és válaszd az Azonnali Árzuhanást.

(Borítókép: Lidl Magyarország)

(x)

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss