Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Andi rácsos almás pitéjét imádja az internet

default user icon
MME
Tóth Andi most bebizonyította, hogy nemcsak a színpadon, de a konyhában is tökéletesen megállja a helyét. Olyan guszta gluténmentes almás pitét sütött, hogy a kommentelők nem győzik dicsérni.

Tóth Andinak az almás pite sütés az őszi bakancsilstáján szerepelt, amit ezúttal kipipálhatott: Instagramjára posztolt fotót arról, hogy milyen gyönyörű, porcukorral meghintett, rácsos almás pitét készített. 

Ráadásul nemcsak a végeredménybe engedett bepillantást, azt is megmutatta, hogy miközben gyúrta a tésztát, kutyusa, Bailey is besegített neki.

A desszertet Andi egyébként gluténmentes verzióban készítette el, és kommentben azt is elárulta, hogy egy gluténmentes szakácskönyv írása is a tervei között szerepel. „Ez gluténmentes! Gyanítom az eredeti a legjobb, de igyekeztem a tökéletességig fejleszteni. Tervben van egy kis gluténmentes szakácskönyv, ha van rá igény.”

Igény pedig valószínűleg nagyon is lesz rá, hiszen a kommentekben nagyon dicsérik Andi desszertjét. Sorra érkeznek az elismerő hozzászólások, például az egyik követője ezt írta: „Álomnő, álom almás pitével nem kell több”. Egy másik rajongó pedig Andi gluténmentes receptkönyvét várja: „Mi is küszködünk a gluténmentes sütikkel itthon, de a tiéd szuper lett. Nehéz ezzel a liszttel bánni. Nagyon guszta a tiéd! Jöhet a szakácsköny!”

Nyitókép: Instagram/ Tóth Andi

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss