Keress receptre vagy hozzávalóra

Tonhalas töltött paradicsom

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 db nagyobb, érett, kemény paradicsom
  • 15 dkg növényi olajos tonhalkonzerv
  • 2 keménytojás villával összetörve
  • 2 dkg puha vaj
  • 2 gerezd fokhagyma felaprítva
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 teáskanál friss vagy szárított kakukkfű
  • bors
  • a paradicsomok kikapart belseje, leve nélkül

Elkészítés

    Elkészítés: A paradicsomok kalapját a zöldjével levágjuk, belsejét kikaparjuk, széleiket megcikkezzük.

    A tonhalkonzervet (olaj nélkül) a keménytojásokkal villával jól összetörjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Alaposan kikeverjük, betöltjük a paradicsomokba, kalapjukat ráhelyezzük, és hűtőben érleljük 1-2 órát a fogyasztásig.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin