Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tonhalas pizza

default user icon

Hozzávalók

  • 2,5 dkg élesztő
  • 1 tk cukor
  • 30 dkg liszt
  • 1 csipet só
  • 3 dl víz
  • 3 ek olívaolaj
  • paradicsomszósz
  • 2 doboz tonhalkonzerv
  • olívabogyó
  • 15 dkg sajt

Elkészítés

    1. Az élesztőt a cukorral felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, összekeverjük a sóval, hozzáadjuk az élesztőt, a langyos vizet és az olajat, és sima tésztává gyúrjuk. Letakarva hagyjuk 1 órát kelni.
    2. A sütőt 250 fokosra előmelegítjük.
    3. A tésztát lisztezett deszkán kör alakúra kinyújtjuk, és olyan vékonyra, amennyire a tészta engedi.
    4. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és beletesszük a tésztát, megszurkáljuk villával. A tésztát megkenjük paradicsomszósszal. A tonhalat lecsepegtetjük, villával szétnyomkodjuk és rászórjuk a pizza tetejére, rátesszük a félbevágott olívabogyókat, majd megszórjuk reszelt sajt tal. Az előmelegített sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük a pizzát.

    9 MENNYEI HÁZI PIZZA, HA NEM AKARSZ A FUTÁRRA VÁRNI >>>

    ÍGY KÉSZÜL A TÖKÉLETES TÖLTÖTT PIZZA, A CALZONE >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin