Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojással töltött fasirt tekercs

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A töltelékhez a tojásokat keményre főzzük, ha kihűlt , apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zöldséglevelet, ízesítjük, és összekeverjük.
  2. A húst a többi összetevővel jól eldolgozzuk. Kettéválasztjuk, az egyik felét egy sütőpapíron vékonyan szétterítjük.
  3. A tojásmasszát is szétválasztjuk, az egyik felét a  húsra terítjük, majd a sütőpapír segítségével rúdba göngyöljük. A másik rudat ugyanígy készítjük el.
  4. A tekercsek tetjét megkenjük zsírral, hogy ne pattanjon szét a hús, majd 30-40 percig sütjük, 150 fokra előmelegített sütőben, közepes lángon.
  5. Levesszük a sütőpapírt, és kb.10-15 percig sütjük tovább, hogy megpiruljon a tetejük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss