Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal töltött fasírt

45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.

Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, a tojásokkal, borssal, sóval, pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk. Mindegyik közepébe teszünk 1-1 sajtkockát, megformázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk.

Közepes lángon olajban kisütjük. Főzelékekhez feltétnek vagy önállóan körettel is nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss