Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tiramisu II.

MME MME
3/5
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 4 tojás sárgáját és a négy evőkanál cukrot gépi vagy kézi habverővel egy tálban finom krémes állagúvá keverjük. Kanalanként beletesszük és elkeverjük benne a mascarponét.

Egy laposabb formát előkészítünk. A 2 csésze kávét, elkeverjük az Amarettoval, az így elkészült lébe egymás után egy pillanatra belemártjuk a babapiskótákat, majd pedig a formába fektetjük őket.

A mascarpone krém felét elsimítjuk a babapiskótán. Majd ismét egy réteg enyhén megáztatott piskóta jön, ezután pedig a krém megmaradt része. Kakaóporral meghintjük a tetejét, majd tálalásig – optimálisan 5 órára - hűtőszekrénybe tesszük. Kockákra vágva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek