Elkészítés: A kifőzött tésztát leszűrjük és tűzálló tálba tesszük. Az újhagymát vastagon felkarikázzuk. A kettévágott halfiléket citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk. Forró olajon a haldarabokat mindkét oldalon megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban az újhagymát megpároljuk. A tejszínnel és a borral felöntve összeforraljuk, végül az 1 evőkanál vízben elkevert keményítővel besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk. A felkarikázott paradicsomokat és a halat a tésztára fektetjük, majd a mártással meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre