Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejberizs kehely eperrel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral és a fahéjrúddal. A rizst hideg vízzel leöblítjük, a tejbe keverjük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes tejet beissza. Ezután elzárjuk alatta a tüzet, letakarjuk, és még kb. 15 percet pihentetjük. Ha kész, kivesszük belőle a fahéjrudat, hagyjuk teljesen kihűlni.

Az epret megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük vagy negyedeljük, kelyhekbe rendezzük, ráhalmozzuk a tejberizst, őrölt fahéjjal és mandala pálcikákkal meghintjük.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek