Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme gombakalapokkal

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szűzpecsenyét ujjnyi vastagságú érmékre szeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. A felhevített olajban a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután a karikára vágott vöröshagymát is az edénybe tesszük, a gombakalapokkal együtt, és összepirítjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal, felöntjük 1 dl vízzel. Fedővel lefedve, 20 perc alatt készre pároljuk. Mielőtt levennénk a tűzről, rányomjuk a gerezd fokhagymát.

Megjegyzés

Diétázóknak kiváló étel, alacsony kalória-tartalma miatt. - ortutay88

Ezek is érdekelhetnek