Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szoboszlai kedvencével várja a vendégeket egy szegedi étterem: hódít a zúzapörkölt

default user icon
MME
Akárcsak pár évvel ezelőtt a sajtburesz, most a zúzapörkölt indult hódító útjára. A hagyományos magyaros fogás a nem várt népszerűségét a Liverpoolhoz igazoló Szoboszlai Dominiknak köszönheti.

Szoboszlai Dominik az átigazolása után a hivatalos sajtóeseményen mesélte el, hogy a siker és a milliós szerződés hatására sem fog megváltozni és ugyanúgy a zúzapörkölt nokedlivel lesz a kedvenc étele, mint eddig és simán beül ezentúl is egy kifőzdébe a barátaival és a családtagjaival. A kijelentése után felrobbant az internet és a már-már elfeledettnek mondott zúzapörkölt ismét a figyelem középpontjába került.

Mi is bemutattuk Szoboszlai kedvencét, sőt egy dietetikus is elmondta a véleményét a zsíros fogásról, most pedig egy szegedi étterem ült fel a pörköltvonatra – vette észre az Index. A szegedi Kiskakas Csárda július 10. és 23. között felvette az étlapra a zúzapörköltet nokedlivel, melyet helyben fogyasztva vagy házhoz rendelve is kérhetik a vendégek.

Ha kíváncsi vagy, milyen szigorú étrendet kell majd követnie Szoboszlainak az angol csapatnál, akkor olvasd el korábbi cikkünket.

Borítókép: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetnek

Friss