Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Színes salátatányér

default user icon
3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 10 dkg fejes saláta
  • egynegyed vörös endívia saláta
  • fél avokádó
  • 1 paradicsom
  • 1 szál sárgarépa
  • 2 bambuszrügy (konzerv)
  • 8 dkg csemegekukorica (konzerv)
  • 1 csokor petrezselyem
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál ecet
  • 6 csepp Worcester-szósz

Elkészítés

    Előkészítés: A fejes és endívia salátát megmossuk, lereszeljük, és salátástálba tesszük. Az avokádót meghámozzuk és kockára vágjuk. A paradicsom magját kiszedjük, majd a húsát felkockázzuk. A sárgarépát megtisztítjuk, nagyobb csíkokra reszeljük. A bambuszrügyeket karikára vágjuk. A kukoricát jól átmossuk, hogy ne legyen konzerv íze, majd lecsepegtetjük. A petrezselymet apróra vágjuk.
    Elkészítés: A fejes és endívia salátát, az avokádót, a paradicsomot, a sárgarépát, a bambuszrügyet és a kukoricát összekeverjük. A petrezselymet rászórjuk a tetejére. Az olaj at, az ecetet és a Worcester-szószt kikeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az öntetet a saláta mellé tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin