Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sörben sült mustáros csirkeszárny

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kg csirkeszárny
  • 5 dl sör
  • 5 ek mustár
  • 4 ek vaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors

Elkészítés

    1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, besózzuk, majd egy tepsibe helyezzük őket egymás mellé. A mustárt ízlés szerint kikeverjük a kétféle borssal, majd egyenletesen bekenjük vele a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét.
    2. A vajat a szárnyak közé morzsoljuk vagy kisebb darabokra vágjuk, és úgy rendezzük el a tepsiben. Ezután az egészet leöntjük a sörrel. 
    3. Fóliával letakarjuk az egészet, majd előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 40-45 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a szárnyakat. Krumplipürével tálaljuk, majonézes vagy paradicsomos szósz illik hozzá. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek