Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A paradicsomot, paprikákat, lilahagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet mind a két paprikából és az újhagymából, 2 karika lilahagymát és 2 csík bacont. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel, és sütőben vagy szendvicssütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek friss joghurtos salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre