Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így várták Rúzsa Magdi ikrei a Mikulást

default user icon
MME
Rúzsa Magdiéknál személyesen járt a Mikulás - és, mint az az énekesnő Instagram-posztjából kiderült, neki legalább akkor meglepetésben volt része, mint a hármasikreknek, Lujzinak, Zalánnak és Kevének.

Rúzsa Magdi gyakran örvendezteti meg  az őt követőket az hármasikrekről készült fotókkal. A legutóbbi bejegyzése egy Mikulás-napi váratlan látogatóról szólt: a Nagyszakállú személyesen érkezett Lujzihoz, Zalánhoz és Kevéhez, akiknek az anyukája legalább annyira meglepődött a vendégen, mint a lassan kétvéves kicsik.

"Volt nálunk a MIKÁS! ( ahogy a gyerekek mondják) Majdnem elsírtam magam, olyan szép volt ez a nem várt gesztus. ( Már tudom miért utazom mindig szerencsésen a koncertekre. Mert a Mikás ül a volánnál Ferenc jelmezben!)" - írta ki az énekenő Instagramjára a minap, sejtetve, hogy a turnéi állandó sofőrje, bizonyos Ferenc lepte meg őket, Mikulásnak öltözve.

A képen tanúsága szerint, a váratlan vendégnek valamiféle zabpelyhes sütemény is készült - kíváncsian várjuk az ikrektől a receptet!

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss