Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rácos sertésragu

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéscomb
  • bors
  • liszt
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 nagy fej apróra vágott hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fehérbor
  • víz
  • 1 húsleveskocka
  • 1 zöld paprika
  • 1 paradicsom

Elkészítés

    Elkészítés: A sertéscombot vékony csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesített lisztben megforgatjuk.

    3 evőkanál olajon 1 nagy fej apróra vágott hagymát üvegesre dinsztelünk. A lisztet kicsit lerázzuk a húsról, és a hagymás zsiradékban kevergetve fehérre sütjük a hagymát. Hozzáadunk 3 gerezd zúzott fokhagymát és annyi víz és fehérbor keveréket, hogy éppen ellepje. Gazdagítjuk 1 húsleveskockával, 1 karikára vágott zöldpaprikával, 1 paradicsommal. Fedő alatt, kis lángon, kevergetve puhára pároljuk.

    Mire a hús megpuhul, sűrű lesz a mártás. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin