Előkészítése: a virslit karikákra vágom. A vöröshagymát megtisztítom és felkarikázom, a paradicsompaprikát szeletekre vágom. A fokhagymát tisztítás után szétzúzom.
Elkészítése: teflonserpenyőben vagy palacsintasütőben az olajon a hagymakarikákat üvegesre sütöm, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát. 1 evőkanál vizet öntök rá, ráteszem a paradicsompaprika-szeleteket, és hirtelen, erős lángon lepirítom. Hozzáadom a virslikarikákat, rászórom a fűszereket és belekeverem a szétzúzott fokhagymát. Fedő alatt, kis lángon puhára párolom, de vigyázok, hogy a paprika ne nagyon puhuljon meg. Végül a tejfölt is belekeverem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre