Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egészségtudatos étkezés, elérhető áron: válaszd a Lidl saját márkás termékeit!

default user icon
MME
A tudatos táplálkozás itthon is egyre inkább előtérbe kerül, mint az egészségmegőrzés egyik legfontosabb alapköve, ám sokan még mindig úri huncutságként tekintenek rá, és úgy vélik, ez csakis komoly anyagi ráfordítással valósítható meg. A Lidl saját márkás termékeivel arra törekszik, hogy a kínálatban mindenki megtalálja a magas minőségű élelmiszereket, elérhető áron.

A Lidl számára mindig is kiemelten fontos volt a vásárlói igények maximális kiszolgálása, amit nem utolsósorban a saját márkás termékeinek kiváló ár-érték arányával biztosít, vagyis nemcsak kiváló minőséget kap a vásárló, de a márkatermékekhez képest kedvezőbb áron juthat hozzá. A vállalat nemzetközi színvonalú beszerzési irányelvei biztosítják, hogy az áruházakba érkező termékek a legszigorúbb élelmiszer-minőségi és -biztonsági elvárásoknak is megfeleljenek, a saját márkás élelmiszerek beszerzését és nyomon követését magas termékminőségi és -biztonsági követelmények alapján végzik. A vásárlók választását pedig az egyes márkák egyedi csomagolása is megkönnyíti, melyet már mindenki jól ismer.

A saját márkás termékek kizárólag a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba, kiváló minőségűek és pénztárcabarátok. A felmérések szerint a vásárlók körében a saját márkás termékek közül a legnépszerűbbnek a friss árucsoportok, úgy, mint a tej és tejtermékek, a felvágottak és a friss húsok bizonyulnak, de a fagyasztott termékek, valamint a különféle nassolnivalók is kedveltek.

Az elmúlt években megváltozott és mind egészségtudatosabb fogyasztói igényekre reagálva a Lidl Magyarország 2019-ben bevezette kínálatába a Pikok Pure termékcsaládját.

 

A Pikok Pure termékek Magyarországon példátlan minőséget képviselő húskészítmények: ahogy azt a termékcsalád neve is mutatja (a „pure” jelentése „tiszta”) valódi húsból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozókat, adalékanyagtól és színezéktől mentesek, mindemellett a speciális táplálkozási igényekkel élők is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket, hiszen vannak cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes készítmények is.

KOLBÁSZ, SONKA, VIRSLI, PÁRIZSI - egészségesen!

A nagy népszerűségnek örvendő termékcsaládot a vállalat a vásárlói igények figyelembevételével folyamatosan fejleszti, ennek köszönhetően született meg a hagyományos ízvilágot idéző Pikok Pure parasztkolbász is. A termékfejlesztés során a fő cél az volt, hogy a hagyományos ízvilágot a mai igényekhez igazodó, egészségesebb összetétellel párosítsa a vállalat. Az adalékanyag-mentes és csak természetes összetevőkből álló receptúrát a Lidl magyar beszállító partnerével közösen alkotta meg, amelynek eredményeként egy, a hazai élelmiszer-kiskereskedelemben egyedülálló termék született. A Pikok Pure parasztkolbász kifogástalan minőségű sertéshús felhasználásával (117g / 100g késztermék) készül, továbbá laktóz- és gluténmentes, és akik megkóstolják, garantáltan nem csalódnak, hiszen a nagyapáink idejében készített, eredeti ízvilággal találkozhatnak. Mindezeken túl a Lidl a termék csomagolását is felelősen alakította ki: a tasak 33%-ban újrahasznosított alapanyagból készült.

 

A Pikok Pure sonkafélék mérsékelt energia- és alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, miközben hústartalmuk rendkívül magas, 94 százalék feletti, ennek köszönhetően fehérjetartalmuk is kiváló. Csirke- és pulykamellből, illetve sertéscombból készülnek, kedvező élettani hatásuk révén a fogyni szándékozók vagy a normál testsúlyuk megőrzésére törekvők is bátran beilleszthetik étrendjükbe. További előnyük, hogy tartósítószert és ízfokozót sem tartalmaznak, csak természetes összetevőkből állnak.

A termékcsaládba tartozó párizsik és virslik között pulyka- és sertéshúsból készítetteket is találunk, a hústartalmuk a párizsik esetében 80, a virsliknél pedig a 90 százalékot is meghaladja, ennek köszönhetően fehérjetartalmuk 14-16 százalék között mozog. Tartósítószert, ízfokozót és adalékanyagot sem tartalmaznak, a tesztelők szerint kellemes ízük a gyerekek és felnőttek körében egyaránt sikert arat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss