Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pergelt leves

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma (közepes)
  • 3 ek étolaj
  • 6 ek levestészta (pl. eperlevél)
  • bors
  • 1 ek pirospaprika
  • 1,5 liter víz
  • 3-4 db krumpli (közepes)
  • 1 db húsleveskocka

Elkészítés

    1. A hagymát apróra daraboljuk és az étolajon a levestésztával együtt, gyenge lángon, folyamatos kevergetés közben pirítjuk addig, amíg a hagyma meg nem puhul.
    2. Hozzáadjuk ízlés szerint a sót és a borsot és a pirospaprikát. Összekeverjük, és felöntjük a vízzel.
    3. A krumplit megpucoljuk, és apró darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a fővő léhez, beletesszük a húsleves kockát és addig főzzük közepes lángon, míg a krumpli meg nem puhul.

    KRUMPLIGOMBÓCOS LEVES>>> 

    TEJFÖLÖS-KAPROS KRUMPLILEVES>>> 

    KRUMPLILEVES VIRSLIVEL>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin