Elkészítés: Egy tortaformát jól kikenünk olajjal. A mexikói zöldséget megszórjuk ízlés szerint sóval, ételízesítővel, kevés olívaolajat adunk hozzá, majd mikróba közepes állásnál kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. A leveles tésztát két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, formába helyezzük úgy, hogy a szélét is befedje, majd előmelegített sütőben 200 fokon szép világos színűre sütjük. Kivesszük, ráterítjük a zöldségkeveréket, majd a másik lapot is kinyújtjuk, és a zöldség tetejére helyezzük. Villával megszurkáljuk, és a felvert tojással megkenjük a tetejét. Visszatesszük a 200 fokos sütőbe, és szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre