Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az 5 legjobb párolt káposzta recept a Márton-napi liba mellé

default user icon
MME
Hamarosan itt a Márton-nap, ami egyet jelent a libalakomával: ilyenkor az is eszik sült libacombot vagy libamellet, aki egyébként nem igen szokott. A libasült mellé pedig párolt káposzta - amit gyakorta dinsztelt káposztának is hívnak - dukál! Kiválasztottuk a négy legjobb receptünket, hogy nektek ne kelljen keresgélni!

Nyakunkon a Márton-nap, amikor, mint azt jól tudjuk: "aki libát nem eszik, egész évben éhezik". Készüljünk hát a libalakomára, jöjjön az első számú kedvenc, a ropogós libasült elmaradhatatlan partnere, a párolt káposzta!

EZ az ilyenkor szinte kötelező köretelem többféle képpen is elkészíthető: van aki lila, van, aki fehér káposztából szereti, van aki almát rak mellé, van, aki babérlevelet, van, citrommal, van aki ecettel savanyítja. Mi most összeszedtük a legjobbakat, hogy mindenki kiválaszthassa azt, ami a szívéhez leginkább közel áll!

PÁROLT LILAKÁPOSZTA LIBAZSÍRRAL>>> 

PÁROLT LILAKÁPOSZTA EGYSZERŰEN >>>

BIRSALMÁS PÁROLT KÁPOSZTA >>> 

A LEGEGYSZERŰBB DIÉTÁS PÁROLT KÁPOSZTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek