Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett a Nutella ellenfele! Te megkóstolnád?

default user icon
MME
Ha imádod a csokikrémet, akkor a Lindt újdonságát érdemes kipróbálnod! Az édességnek ugyanis különösen magas, 40%-os a mogyorótartalma.

Eddig talán úgy gondoltad, hogy a Nutellát semmilyen más finomság nem taszíthatja le a trónról, most azonban a Lindt márka is piacra dobta a mogyorós csokikrémét. Az édesség természetesen Lindt csokoládéból készült, és 40%-os a mogyorótartalma, míg a Nutellának csak 13%-os. Ez azért elég jól hangzik, nem?

A 210 grammos mogyorókrémet elég borsos áron, 5,99 fontért, vagyis nagyjából 2000 forintért szerezheted be. A rossz hír pedig, hogy a termék Magyarországon egyelőre nem kapható, csak az Egyesült Királyságban elérhető. De ha mindenképp megkóstolnád, akkor sem kell elkeseredned, ugyanis a Lindt honlapján akár te is megrendelheted! 

Ha pedig már a konyhádban van, akkor nincs más dolgod, csak megkóstolni! Ugyanúgy, mint bármelyik másik mogyorókrémet, kenheted kenyérre, gyümölcsökre, vagy akár önmagában is kanalazhatod. De ha inkább sütit készítenél belőle, ezekkel a mogyorókrémes receptekkel tuti, hogy nem lőhetsz mellé!  

NUTELLASAGNA: ZSENIÁLIS RAKOTT DESSZERT POFÁTLANUL SOK NUTELLÁVAL >>> 

HÁZI NUTELLA POFONEGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN - VIDEÓ! >>> 

DÖBBENET, MENNYI CUKOR VAN KEDVENC FINOMSÁGAINKBAN! >>> 

TITOKBAN MEGVÁLTOZTATTÁK A NUTELLA RECEPTJÉT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss