Elkészítés: A sonkát és a szalonnát apró, a burgonyát 1 cm-es kockákra, a hagymát félkarikákra vágom. Egy serpenyőben elkezdem kiolvasztani a szalonnát. Amint egy kis zsír kiolvadt belőle, rögtön rádobom a krumplit, és gyakori kevergetés mellett aranyszínűre sütöm. Ezután kerül rá a sonka. Éppen csak egyet keverek rajta, hogy egy kis kérget kapjon, és máris hozzáadom a hagymát. Mikor megüvegesedett, ráöntöm az elhabart tojásokat. Addig sütöm, míg a tojás meg nem szilárdul, és máris tálalható. Friss kenyeret és savanyúságot kínálok hozzá. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre