Elkészítés: Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön. A málnást 8 kanál cukorral és 1 liter tejjel. A tejszín ízűt 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es/ kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rumaromával, és ráöntjük a málnás puding felét. Erre újabb sor piskóta kerül, majd a málnás puding másik fele. Befedjük egy sor babapiskótával, és bevonjuk a tejszínes pudinggal.
Étcsokoládét reszelünk rá vagy megszórjuk tortadarával, és 1 napra a hűtőbe tesszük.
Másnap a tortaformát levesszük és felszeleteljük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre