Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Labancpecsenye tarjából

Hozzávalók

  • 6 szelet sertéstarja
  • 2 ek mustár
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 12 szelet főtt sonka
  • 6 szelet sajt
  • 3 ek liszt
  • 1 tk pirospaprika

Elkészítés

    1. A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalán megkenjük.
    2. A hússzeletek egyik felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, majd újból egy szelet sonkát, a másik oldalát pedig ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
    3. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük a húst, és alufóliával befedjük. Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. A fóliát levéve még 10 percet sütjük.

    10 SZAFTOS ÉS ROPOGÓS PECSENYE >>>

    11 SZAFTOS BRASSÓI, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI! >>>

    15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin