Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Közel 100 kilót fogyott a gyorskajafüggő házaspár

default user icon
MME
Egymást motiválva közel 100 kilót tudott leadni ez a fiatal pár. Először a páros női tagja váltott egészségesebb életmódra, miután egy nyaralásuk alkalmával már annyira kövér volt, hogy nem fért be a hullámvasút ülésébe. Az életmódváltást nem sokkal később férje is meglépte.

Az amerikai Tracie Lord és férje, Ste korábban el sem tudták volna képzelni a napjukat valamilyen gyorskaja nélkül. Azóta nyíltan vállalják, hogy bizony függők voltak, hiszen volt, hogy 24 óra leforgása alatt többször is rendeltek különböző gyorséttermekből, a sokféle keksz és sütemény pedig elengedhetetlen velejárói voltak az estéknek.

Mára viszont ez az életmód a múlté. Előbb a nő állt át az egészségesebb életmódra, miután 139 kilósan egy floridai utazásuk során már olyan kövér volt, hogy nem fért el a hullámvasút ülésében. Az eredményt látva férje is hamar csatlakozott a rendszeres sporttal fűszerezett új életmódhoz, hiszen az eredmény magáért beszélt.

Miután mindketten a hátuk mögött hagyták a sokszor 3 ezer kalóriás egészségtelen lakomákat és a cukros kávét, azonnal megindult a fogyás. A 43 éves nő 18 hónap alatt 57 kilótól szabadult meg, párja Ste pedig több mint 30 kilótól adott le.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss