Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kecskesajtparfé

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 gombóc vaníliafagylalt
  • 4 dkg kecske krémsajt
  • 4 dkg kecskesajt
  • 0,5 dl tokaji sárgamuskotály
  • 1 csomag hidegen készíthető vaníliaízű krémpor
  • 5 dkg mazsola

Elkészítés

    Elkészítés: A mazsolát a tokaji muskotályba áztatjuk, 15 perc múlva leszűrjük, és az így megmaradt borban kikeverjük a vaníliaízű krémport.

    A vaníliafagylaltba belekeverjük a kecskerémsajtot és a reszelt kecskesajtot.

    A boros mártást tányérra öntjük, közepére pedig fagylaltgombócot nyomunk. A mártást mazsolával díszítjük. Idénygyümölccsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó. AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin