Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-pestós-kecskesajtos spagetti

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat, chilit és a petrezselymet aprítom, a gombákat szeletelem.

A tészta főzővizét felteszem, sózom, öntök bele néhány csepp olajat.

Egy nagy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a chilit és a gombát, fűszerezem. Amikor már pirult egy kicsit, rákanalazom a pestót, ráöntöm a bort és a tejszínt.

Közben a tésztát megfőzöm, amikor már al dente, rámerem a szószra a tésztát, kanalazok rá egy keveset a főzővízből, összekeverem.

Tálaláskor a tésztára morzsolok sajtot, s teszek rá koktélparadicsomot.

Ezek is érdekelhetnek

Friss