Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, jól kidolgozzuk, és gyorskelesztőben kétszeresére kelesztjük.
Közben a töltelékhez a húst, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az áztatott zsemlét, a tojásokat és a fűszereket jól összedolgozzuk.
A megkelt tésztát kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk, és a töltelékből halmokat teszünk mindegyik
közepébe.
Tetejüket összefogjuk, fejjel lefelé forró olajban, fedő alatt kezdjük sütni. A másik oldalukat is megsütjük, és melegen tálaljuk.
Kínálhatunk hozzá ketchupot, esetleg citromlét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre