Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Háromsajtos vendégváró falatkák

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg juhtúró
  • 15 dkg kecskesajt
  • 15 dkg feta sajt
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 csipet kömény
  • 1 tk mustár
  • piros paprika
  • fekete szezámmag
  • snidling

Elkészítés

    1. A juhtúrót, a kecskesajtot és a fetát külön-külön tálkákba tesszük, és mindegyikhez annyi tejföt adunk, amivel krémes, de formázható állagot kap.
    2. A juhtúrósat  fűszerezzük kevés őrölt köménnyel, mustárral és pirospaprikával, végül összekeverjük.
    3. A háromféle sajtos keverékből apró golyókat formázunk. A juhtúrósat pirospaprikába, a kecskesajtosat fekete szezámmagba, a fetásat aprított snidlingbe forgatjuk, és tálalótálra rakosgatjuk.

      MÉG TÖBB VENDÉGVÁRÓ FALATKA >>> 


Megjegyzés

Pirítóssal vagy vágott zöldségekkel kínáljuk a vendégeknek, borhoz nagyon jól illik.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin