Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Halfilé zsenge káposztaágyon

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 dl tej
  • 1 zsenge fejes káposzta
  • 1 nagyobb paradicsom
  • 1,5 dl zöldségleves, kockából
  • 4 szelet halfilé
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 3 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés

    Elkészítés: Besamelt (fehér mártást) készítünk 2 evőkanál vajból, a lisztből és a tejből, sóval, borssal ízesítjük.

    A káposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paradicsom ot gerezdekre aprítjuk.

    Mélyebb edényben a maradék vajat felforrósítjuk, rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a zöldséglevessel, és lefedve párolni kezdjük. Félidőben hozzáadjuk a paradicsom ot, és meglocsoljuk a besamelmártással.

    A zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal. A káposztát nagyobb hőálló tálba áttesszük, a besózott halat a tetejére fektetjük, megszórjuk a zsemlemorzsával, és sütő grillező fokozatán vagy grillsütőben 10 percig pirítjuk. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin