Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Garnéla pirítóssal

default user icon
2/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 25 dkg tisztított garnélarák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 citrom leve
  • csipetnyi cayenne-bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 dl fehérbor
  • 4 szelet kenyér
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A rákokat a megtisztított, szétnyomott fokhagymával, a citromlével, a sóval és a cayenne-borssal a felforrósított olajon 2-3 percig pirítjuk, majd hozzáöntjük a fehérbort, még 2 percig sütjük. Megszórjuk a felaprított petrezselyemmel, összeforgatjuk.

    Forrón tálaljuk a megpirított kenyérszeletekkel.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin