Fasít baconköntösben sütve

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 1 db tojás
  • 2 csipet só
  • 1 csipet bors
  • öt szál snidling apróra vágva
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • 1 db hagyma apróra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 szelet bacon
  • 3 dl olaj a sütéshez

Elkészítés

    1. A darált húst összekeverjük a tojással, a sóval, a borssal, a snidlinngel és a zsemlemorzsával.
    2. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymaprésen átpaszírozzuk és a masszához keverjük. 
    3. A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, vagy lereszeljük és a húshoz keverjük. 
    4. A húsból hosszúkás rudakat formálunk, majd a rudakat egyesével baconbe csavarjuk.
    5. Forró olajban szép pirosra sütjük. 

Megjegyzés

Rizibizit, vagy burgonyapürét kínálunk hozzá savanyúsággal.

Markos Mária
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek