A tésztához a lisztet egy tálba mérjük és elkeverjük a sóval, a szódabikarbónával, a porcukorral és a fahéjjal.
Beleütjük a tojásokat és belecsorgatjuk a megolvasztott, de nem forró margarint és mézet, majd összedolgozzuk.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk. Erősen lisztezett felületen mindet téglalap alakúra, kb. 30×20cm nagyságúra és 3 mm vastagságúra nyújtjuk.
Sütőpapírra fektetjük, majd a tepsi hátára tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt megsütjük. A másik két tésztával ugyanígy járunk el.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, és mérsékelt lángon sűrűre főzzük. Amíg kihűl, a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a két részt összekeverjük.
Egy lapot lefektetünk, rákenjük a krém felét, befedjük a második lappal, aminek a tetejére simítjuk a maradék krémet. Végül befedjük a harmadik lappal.
Legalább egy éjszakára hideg helyre tesszük. Porcukorral meghintve, szeletelve kínáljuk.